Kesärenkaat Ylivieskan laajimmasta valikoimasta

Meillä on Ylivieskan laajin varasto kesärenkaita henkilöautoihin. Valikoimissamme on merkkirenkaita, keskitason vaihtoehtoja sekä budjettirenkaita. Autamme valitsemaan autollesi ja kukkarollesi parhaan vaihtoehdon. Meillä palvelee myös rengashotelli!

Merkit

  • Pirelli
  • Michelin
  • Nokian
  • Hankook
  • Nexen
  • Goodyear
  • Bridgestone

Meidän kauttamme saat yllä olevien merkkien lisäksi mitkä tahansa kesärenkaat tilauksesta. Meillä on laaja verkosto rengastoimittajia, joten saat toivomasi kesärenkaat kauttamme nopeasti! Meiltä saat myös henkilöauton talvirenkaat, kuorma-auton renkaat ja traktorin renkaat.

Miten kesärenkaat valitaan?

Kesärenkaiden valintaan vaikuttaa ajoneuvon lisäksi esimerkiksi ajon määrä ja halutut ajo-ominaisuudet. Jos ajaminen on vähäistä kaupunkiajoa, kesärenkaiden ei välttämättä tarvitse olla sieltä kalleimmasta päästä. Mikäli ajoa tulee enemmän, edullisemmat renkaat kuluvat nopeammin, joten auton alle kannattaa laittaa hieman paremmat renkaat. Edullisemmat renkaat ovat yleensä myös painavampia, mikä näkyy polttoaineen kulutuksessa.

Myös halutut ajo-ominaisuudet vaikuttavat kesärenkaiden valintaan. Renkaaseen saa esimerkiksi paremmat pito-ominaisuudet, mikä tuo lisäturvaa sadekelillä. Valitut renkaat vaikuttavat myös ajomukavuuteen ja rengasmeluun. Mikäli ajat sähköautolla, renkaiden valinta on vieläkin tarkempaa, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään.

Tule käymään Ylivieskan toimipisteellämme, niin valitaan yhdessä sopivat kesärenkaat!

Kesärenkaiden hinta

Kesärenkaiden hintaan vaikuttavat renkaan koko, merkki sekä laatu ja tekniset ominaisuudet.

Hintaesimerkkejä:

  • 205 55 16, keskikokoinen auto: edullisimmat renkaat paikalleen vaihdettuna 299 euroa/sarja. Merkkirenkaat (esim. Nokian) 499 euroa/sarja.
  • 225 50 17, edullisimmat renkaat paikalleen vaihdettuna 399 euroa/sarja, merkkirenkaat (esim. Nokian) 719 euroa/sarja.

Vanteilla parempaa ulkonäköä

Meiltä saat myös vanteet kaikkiin rengasmalleihin. Vanteissa on tarjolla budjettivaihtoehtoja sekä laadukkaampia tuotteita. Vanteiden hintaan vaikuttaa materiaali, paino, pinnoitus ja eri tekniikalla tehdyt vanteet (esim. flowform -tekniikka).

Meiltä löydät Ylivieskan laajimman vannevalikoiman ja kattavan kumppaniverkoston, jonka kautta tilaamme nopeasti myös erikoisemmat vanteet. Tule käymään Ylivieskassa Joutsentiellä tai ota yhteyttä.

Renkaan korjaus

Meiltä onnistuu myös ammattitaitoiset korjaustoimenpiteet, mikäli rengas vaurioituu esimerkiksi kiven tai ruuvin vuoksi. Jos reikä ei ole liian suuri, rengas voidaan korjata niin hyvin, että se kestää elinkaarensa loppuun asti.

Rengasvalmistajat tuottavat yhä enemmän kevyempiä renkaita, joilla saadaan polttoaineen kulutusta pienemmäksi. Kevyt kesärengas vaurioituu herkemmin, joten myös korjaustoimenpiteitä tehdään nykyään enemmän.

Tilaa kesärenkaat Ylivieskasta

Meillä on pitkä kokemus ja erittäin vahvaa osaamista rengasalalta. Palvelemme asiakkaitamme reilusti ja rehdisti ja autamme valitsemaan toiveisiin sekä budjettiin parhaiten sopivat kesärenkaat. Palvelemme Ylivieskassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Vaihdamme kesärenkaat autoon ja tarvittaessa myös säilytämme niitä rengashotellissamme. Ilmoitamme asiakkaillemme hyvissä ajoin, mikäli hotellissa olevat renkaat kaipaavat päivitystä.

Tule loistavan palvelun liikkeeseen!